Антонов приносить перемогу "Зорі"

Луганська "Зоря" у виїзному товариському матчі з рахунком 2:1 перемогла маріупольський "Іллічівець"

В першому таймі ігровою та територіальною перевагою на футбольному полі володіли футболісти луганської "Зорі", але матеріалізувати її вони зуміли лише одного разу: на 36-ій хвилині Омоко результативно замкнув передачу Шевчука.

Також в перші 45 хвилин у складі "Зорі" мали можливість відзначитися Лазарович та Шевчук, але вдало грав голкіпер суперника Романенко. "Іллічівець" теж намагався атакувати: Цімакурідзе та Григорик пробивали по воротах Шуховцева – останній був на місці.

Після перерви маріупольці намагалися зрівняти рахунок в матчі, і це їм вдалося: на 61-ій хвилині Ярошенко ударом в нижній кут воріт Шуховцева відновив рівновагу в звітному матчі.
Після забитого гола господарі оживилися: через шість хвилин Ярошенко міг ще раз засмутити свого колишнього одноклубника Шуховцева, та цього разу воротар зіграв відмінно, залишивши рахунок на табло без змін. А на 75-ій хвилині, після удару Воробея лише штанга воріт прийшла на допомогу "Зорі".

Та все ж луганській "Зорі" вдалося на 82-ій хвилині матчу, завдяки голу Антонова, забити переможний м’яч та здобути перемогу з рахунком 2:1.

"Іллічівець" – "Зоря" 1:2 (Ярошенко, 61 – Омоко, 36; Антонов, 82)

Склади команд:
"Іллічівець": Романенко, Григорик, Кирильчик, Чучман, Радченко, Пуканич, Ярошенко, Кривошеєнко, Цкаразія (Западня, 48), Мельник, Воробей (Отрок, 89).

"Зоря": Шуховцев, Грінченко, Омоко, Курилов (Дурай, 63), Цимакурідзе (Сімінін, 81), Шевчук (Городов, 78), Колесниченко (Соляник, 47, Меликян, 78)), Гаврюшов (Храмцов, 90), Каменюка (Скороходов, 84), Антонов (Грибанов, 86), Лазарович (Ситник, 71).

Попередження: Дурай, 72, Ситник, 89.