Виктор Вацко: “Зоря” має все, щоби потрапити у зону ЛЄ”

ВацкоИзвестный комментатор – о шансах луганчан в Кубке Украины против “Динамо”, о итоговом месте в чемпионате, о перспективе смене клуба Дмитрия Хомченовского и Виталия Вернидуба, а так же трансфере Евгения Опанасенко.

“На мій погляд, Зоря має все, щоби потрапити у зону ЛЄ”.

“Динамо – фаворит. Але Зоря уже привчила, що вміє вдало протистояти якраз відвертим фаворитам в очних матчах із нею. Думаю, 60 на 40 на користь Динамо”.

“І Хомченовський, і Вернидуб, думаю, зараз у Зорі – на своєму місці. Змінити обстановку означає піти на підвищення. В Україні зараз “підвищенням” можна вважати три клуби. Але у їх складах, на мій погляд, на позиціях Хомченовського та Вернидуба грають футболісти щонайменше не слабші.”

“Опанасенко – якісний футболіст для українського чемпіонату, на мій погляд. Справа у захисті Зорі грає, я б сказав, жива легенда клубу Микита Каменюка. Думаю, що його футбол ні у кого запитань стосовно його кваліфікації не викликає. А от зліва в обороні (а Опанасенко може зіграти і на цій позиції) Євгену цілком реально поборотися за місце у стартовому складі. У будь-якому випадку, я вважаю, що цей трансфер піде на користь Зорі, оскільки придбання якісного футболіста – це завжди підвищення конкуренції в команді. Великий плюс для Жені й те, що луганчани зараз базуються у його рідному Запоріжжі. Думаю, це сприятиме полегшенню адаптації у новій команді.”

matchday.ua