«Динамо» – «Зоря» – 2:2. ВІДЕО

Матч 19-го туру УПЛ між київським «Динамо» та луганською «Зорею» завершився нічиєю – 2:2.

Старт поєдинку видався результативним для «біло-синіх». Вже на четвертій хвилині рахунок у матчі відкриває Артем Кравець. Після першокласного пасу від Ярмоленка на Сілву – бразилець «виклав на блюдечко» гольову передачу для українського форварда. 1:0.

Проте, кияни вели в рахунку всього п’ять хвилин. «Зоря» відквитала гол з пенальті. Ліпартія заробив пенальті на Беланда – Андрій Пілявський його впевнено реалізував. 1:1.

Після пропущеного гола «Динамо» помчало вперед. Нереалізований момент Хоченовського, одразу після забитого пенальті, міг повернутися для «Зорі» кількома пропущеними м’ячами, але київським динамівцям забракло точності на завершальній стадії атак. До того, луганчани гідно оборонялися – без явних провалів та втрат позицій.

Як би добре гості не захищалися – проти чудового удару зі штрафного не встояли. За ударом від Рибалки, Сантіні спостерігав разом з нами. 2:1

За цього рахунку команди й пішли на відпочинок.

Другий тайм розпочався атаками «Динамо». Кияни часто загрожували воротам гостей, але… пропустили самі. На 69-ій хвилині Любенович після прострілу Каменюки зрівняв рахунок у матчі. 2:2

В результаті, не зважаючи на спроби «Динамо» переломити хід поєдинку, протистояння киян та луганчан завершилося нічиєю – 2:2.

1927.kiev.ua