«Днепр-1» — «Заря»: пресс-конференция тренеров команд.

Головний тренер СК «Дніпро-1» Олександр Кучер поділився власними враженнями після переможного матчу проти луганської «Зорі» (3:0):

– Ми дуже ретельно готувалися до цієї гри. Розуміли, що граємо з хорошою командою, яка має сильний атакуючий потенціал, швидких футболістів, які у нападі добре діють, хоча і розуміли, що у них є певні проблеми в обороні, проте в цілому команда у них дуже добра. Крім того у суперника хороший, досвідчений тренер, який працював з багатьма командами. Так що розуміли, що буде важко і так воно і було у першому таймі. Добре, що забили перший гол зі штрафного, і після цього вже стало легше, адже з’явилася впевненість. Після цього почали ще створювати моменти і забили ще два голи. Вважаю, що наша перемога сьогодні повністю заслужена.  Ми набрали три очки і тепер будемо рухатися далі. Зараз у нас важкий виїзд у гості до «Вадуца», так що тепер вже треба готуватися до наступної гри.

Головний тренер луганської «Зорі» Патрік ван Леувен прокоментував підсумки гри проти СК «Дніпро-1», в якій спортклубівці здобули перемогу 3:0:

– У нас сьогодні нічого не вийшло і тут казати особливо нічого. У суперника були хороші атакуючі дії, а у нас сьогодні були мінімальні шанси на успіх.

– Після трьох перемог у вас невдалий відрізок, включаючи і сьогоднішній матч. Із чим це пов’язано?   

– Відверто кажучи, я не знаю. Тренувальний процес триває у звичному режимі, і у Києві, і в Ужгороді. Мабуть, треба у наших футболістів треба запитати, що у них сьогодні не вийшло і чому внутрішньо по ним не було видно, що вони можуть сьогодні перемогти. Суперник був після єврокубкового матчу, і у нас була можливість пресингувати, бути більш агресивним, ніж суперник. Тим більше, що у дніпрян попереду знову ще один матч в Європі. Але нічого страшного. Треба пояснити команді цю ситуацію і вони повинні розуміти, що це професійний футбол і дуже непросто грати в чемпіонаті України. І треба віддавати усі свої сили, щоб перемогти, як це було на початку чемпіонату.