Владимир Шаран: “Гра на кубок, це перевірка для молодих гравців”

Накануне кубкового противостояния, в котором «Александрия» сразится с «Зарёй», ее главный тренер поделился мыслями по поводу предстоящей встречи:

  • Особисто для мене, пріоритетними є ліга Європи і Чемпіонат України. Звичайно, Кубок України не є пріоритетним для нас турніром, тому що ми розуміємо, буде дуже важко досягти максимального успіху. Я маю на увазі виграний Кубок. І це перевірка для молодих гравців, які хочуть і прагнуть грати в основному складі. Те, що ми побачимо в середу.
  • Попереду кубкова гра проти «Зорі». На що сподіваєтесь в цьому матчі, враховуючи те, що Кубок України для команди зараз не в пріоритеті?
  • Я очікую якісної гри від тих хлопців, які в команді вже не перший рік і прекрасно знають наші вимоги. Я не можу сказати що на цій грі буде 100% ротація, але, дійсно, в складі команди будуть деякі молоді гравці, які зможуть продемонструвати своє бажання і вміння грати за першу команду. Вони повинні виходити і доводити свою дієспроможність. Тим паче, що ніхто не відміняв премії. «Зоря» дуже сильна команда, особливо зараз, тому молодим гравцям треба перед своїми вболівальниками показати свої найкращі якості, тому що вони виходять на поле у футболках «Олександрії», а це бійцівські якості, ігрова дисципліна і самовіддача.

прес-служба ФК «Олександрія»